WERKWIJZE

Het intakegesprek

Om u het meest passende advies te kunnen geven en uw persoonlijke wensen te bespreken werkt SuRe Hairextensions met vrijblijvende intakegesprekken. Tijdens dit gesprek bepalen we samen het aantal hairextensions, de kleurcombinaties en uw gewenste lengte. Ook wordt besproken of hairextensions voor u en/of uw haar geschikt zijn. Na het intakegesprek bent u niet verplicht een vervolgafspraak voor een behandeling in te plannen. Uiteraard is dit wel direct mogelijk. Ook is het mogelijk het intakegesprek en de behandeling voor het plaatsen van de hairextensions te combineren aangezien SuRe de hairextensions op voorraad heeft.

Het aantal hairextensions dat u nodig heeft is afhankelijk van de lengte en de dikte van het eigen haar. Hieronder vindt u een overzicht om vooraf een indicatie te kunnen geven.

Volumebehandeling:
Tot en met 75 stuks.

Haarverlenging dun haar:
100 tot 125 stuks.

Haarverlenging normaal haar:
125 tot 150 stuks.

Haarverlenging dik en/of kort haar:
150 stuks of meer.

 

De behandeling

De hairextensions worden met een warmtetang aangebracht en bestaan uit losse plukjes.
SuRe Hairextensions werkt met veilige en professionele apparatuur voor zowel het inzetten als het verwijderen van de hairextensions. In model knippen/snijden van de hairextensions is bij de prijs inbegrepen. Ook kunt u na de behandeling een afspraak maken voor een tussentijdse controle.

Hairextensions middels het bondingssysteem is de meest natuurlijke manier van haarverlenging. Het gewicht is verspreid over uw haar en u kunt het gemakkelijk opsteken. Houdt u van mega volume of veel lengte dan kunt u kiezen voor onze nieuwe methode LA weave 

De verzorging van de hairextensions is het allerbelangrijkste.
Het haar is 100% human hair maar wordt niet meer gevoed door uw hoofdhuid.
Als u zich goed aan het verzorgingsadvies houdt zult u geen schade ondervinden en zo lang mogelijk plezier hebben van uw hairextensions.

Hairwefts

Sinds kort zijn wij begonnen met het plaatsen van hairwefts door middel van de LA Weave methode.
Deze methode wordt bevestigd met microringen een draad en is onschadelijk voor het eigen haar.
De aanschafsprijs van de matten zijn hoger dan die van hairextensions maar gaan 10 tot 12 maanden mee.

De hairwefts zijn van het merk Humano Hair, double drawn (vol van aanzet tot punt) en van de meest hoogwaardige kwaliteit Mongolisch haar.

De wefts dienen iedere 6 tot 8 weken omhoog geplaatst te worden. Voor prijzen klik hier.

 

Verwijderen van hairextensions

Naast uw eigen verzorging is het net zo belangrijk dat het verwijderen van de hairextensions zorgvuldig gebeurd. Voorheen werden hairextensions verwijderd door middel van een los knijptangetje en vloeistof. Deze methode duurt erg lang en voelt niet prettig aan omdat er tijdens dit proces vaak eigen haren worden meegetrokken of afbreken.

SuRe Hairextensions werkt met de Balmain Quick Remover.
Door de UV-dissolve controle en de haar-vriendelijke gel kunnen de hairextensions snel, zorgvuldig maar vooral schadeloos worden verwijderd. De Quick Remover is dermatologisch getest.

SuRe Hairextensions heeft er bewust voor gekozen de prijzen voor het verwijderen laag te houden. Dit om te voorkomen dat de hairextensions door u zelf of elders verwijderd worden waardoor er schade aan het eigen haar kan ontstaan.

FOLLOW US