VERZORGINGSADVIES

Na de behandeling dient u uw haar 24 uur niet te wassen.
Hierdoor hebben de keratinebondingen de mogelijkheid goed uit te harden.

Kam de hairextensions minstens tweemaal per dag goed door met de daarvoor bestemde borstel (verkrijgbaar bij SuRe Hairextensions).

Kam de hairextensions ook vóór iedere wasbeurt, begin bij de punten en werk zo geleidelijk naar de hoofdhuid toe. Tijdens het wassen wordt aangeraden met de lengte van het haar mee te wassen.

Gebruik een geschikte hairextension-shampoo zonder olie ingrediënten.
Shampoos met fruitzuren zijn ook niet geschikt voor hairextensions.
Zorg ervoor dat er na het uitspoelen van de shampoo geen resten achterblijven.        

Professional Shampoo tip: – Wella Fusion Intense Repair
Professional Zilvershampoo tip: – Fanola No Yellow         
Let op: Het gebruik van zilvershampoo is altijd op eigen risico. Aangeraden wordt de zilvershampoo aan te maken met gewone shampoo zodat de hairextensions niet te veel uitdrogen en de kleur ook niet door kan slaan. De bondingen kunnen open gaan staan wanneer ze in contact komen met zilvershampoo waardoor extensionuitval ontstaat. Probeer deze dus zoveel mogelijk te vermijden.

Gebruik minstens eenmaal per week een haarmasker (alleen in de lengtes).  
Ook andere silkproducten dient u alleen in de lengtes van de hairextensions aan te brengen.
Neem de tijd om uw hairextensions goed te verzorgen.
Dat is belangrijk omdat de hairextensions niet gevoed worden door uw hoofdhuid.

Aangeraden wordt om na het wassen altijd direct uw haar droog te föhnen en stylen.
Kam de hairextensions nooit nat. Blaas uw haar eerst droog voordat de hairextensions geborsteld worden.

Slaap nooit met nat haar om klitvorming te voorkomen.

Draag de hairextensions in een vlecht of gedraaide “ballerina” knot tijdens het zwemmen of een saunabezoek.Aangeraden wordt nooit uw hairextensions te vervangen vlak voor een vakantie in het buitenland waarbij u in aanraking komt met veel kalk/chloor/zeewater.

De hairextensions zijn van echt haar. U kunt deze gewoon föhnen, krullen, stijlen e.d.
Gebruik een stijltang met keramische platen.

Kleuring is mogelijk, wel op eigen risico.
Ontkleuren van de hairextensions wordt afgeraden.
Probeer met verven de bondingen zo veel mogelijk te vermijden.

Zorg dat uw hairextensions professioneel worden verwijderd.
SuRe Hairextensions beschikt over de Balmain Quick Remover waardoor de hairextensions netjes en zonder schade verwijderd kunnen worden. SuRe Hairextensions kan niet aansprakelijk worden gesteld voor hairextensions die elders of door u zelf verwijderd zijn.

SuRe Hairextensions adviseert u de hairextensions niet langer dan 4 maanden te dragen.

LET OP: Ieder mens verliest gemiddeld 100 eigen haren per dag. Deze haren blijven nu, tijdens het dragen van hairextensions, achter in de bondingen. Hierdoor lijkt het dat wanneer u een plukje verliest er wat eigen haartjes mee komen. Dit eigen haar is dus niet afgebroken. 10% hairextensionuitval is daardoor normaal.

Door het eigen haarverlies kan het zijn dat er wat knoopjes boven de bondingen ontstaan. Maakt u zich daar geen zorgen om. Zodra de hairextensions worden verwijderd komt het “oude haar” mee.

SuRe Hairextensions biedt de eerste drie maanden garantie op eventueel uitgevallen hairextensions.
Tijdens of vlak na de zwangerschap en bij het gebruik van medicatie kan eigen haarverlies (dus ook hairextensionverlies) meer voor komen.

Indien bovenstaand verzorgingsadvies niet wordt nageleefd kan SuRe Hairextensions niet aansprakelijk worden gesteld aan eventuele schade aan het eigen haar of de hairextensions.

 

M Y. P E R S O N A L. T I P S. &. T R I C K S

1. Lang en vol haar is fantastisch! Totdat het gewassen moet worden… Wanneer hebben we daar tijd voor?! De tip die ik hiervoor heb: Was je eigen haar en hairextensions 1 x per week in z’n geheel. Hairextensions zitten niet meer “vast” aan je hoofdhuid waardoor deze toch niet vet worden. Veel wassen heeft dus geen zin, sterker nog: Hoe vaker ze gewassen worden, hoe vaker je met warmte van styling apparatuur het haar beschadigd. Probeer daarom, wanneer je eigen haar vet is, het haar boven de bondingen te wassen. Clip de extensions weg en gebruik de handdouche om voorover het eigen haar te wassen.

2. Wanneer ik “wasdag” heb was ik het haar twee keer met shampoo en gebruik ik altijd een haarmasker/conditioner (Wella Fusion Intense Repair). Hairextensions worden niet meer gevoed door de hoofdhuid en is in principe “dood” haar. De enige voeding die het krijgt is uit producten. Probeer hier dus ook niet te zuinig mee om te gaan.

3. Vind je het te lang duren voordat je hairextensions droog zijn? Vaak stop je dan te snel met föhnen waardoor het haar nog erg vochtig is. Hierdoor blijft het haar “elastisch” en trek je het kapot. Föhn het daarom altijd kurkdroog. Als je het te lang vind duren kun je beter eerst even wachten tot het hele “natte” eraf is en na bijvoorbeeld een half uurtje beginnen te föhnen totdat het helemaal droog is.

4. Na het föhnen ga ik mijn hairextensions laag voor laag stijlen of krullen. Welk merk hairextensions je ook neemt, van welke kwaliteit of prijs dan ook, het haar is en blijft “dood” en zal altijd wat droger/pluizig aanvoelen na het föhnen. Met een goede(!) stijltang of krultang krijg je het haar mooi glad. Gebruik goede apparatuur, even een investering maar je doet er hartstikke lang mee. Gebruik na het stijlen/krullen en goed silk/olie serum.

5. Voordat ik s ’avonds naar bed ga borstel ik mijn hairextensions helemaal uit, laag voor laag. Daarna olie ik de lengtes helemaal in (voor je gevoel moet het veel te vet zijn), daarna draai ik het om een ballerina knotje en laat ik het heel de nacht intrekken. Wanneer je s ’ochtends je haar los doet voelt het haar heerlijk soepel aan.

6. Vaak hoor ik meiden zeggen: Ik wil graag een afspraak maken voor hairextensions, dan hoef ik niet meer zoveel aan mijn haar te doen. Ladies, laatste tip: Als je overweegt hairextensions te nemen, ga er dan vanuit dat het je meer tijd kost dan voorheen. Maaaaar… Het is het dubbel en dwars waard want je voelt je heerlijk met een mooie volle bos lang haar ?

Ik hoop dat jullie iets hebben aan mijn ritueeltjes! ?

XoXo Susanne

FOLLOW US